Söndag igen

Tung helg., va med på en bodelning igår. Aldrig kul när någon man känner går vidare till andra sidan. Att behöva röra runt bland dennes prylar, städa, slänga och sortera tog hårt. Vi städade bort en hel persons liv. Svårt. Så idag blir de en lugn söndag., lite kaffe och bok bläddrande. Om jag orkar ska jag ta och kontakta Telia också så man får igång all teknik som sig bör., saknar det där med riktig dator nu.


Så trött

Lite trött,. Snart är veckan till ända. Jag har fått i mig kaffe, knodd är vaken. Maken har åkt till jobbet och snart kommer dag voff. Men helst vill jag nog mest bara somna om.


Bygga bo ;)

Så härligt när man haft ett par regniga dagar i sommar så man kunnat greja en hel del med huset. Här har bland annat ett soffbord kommit till.,


Lill hallen

Nu har lillhallen äntligen fått sig ett lyft. Här kommer före och efter bilder :)


Nomnom


Kaffe.,va mer kan en flicka önska sig?!


Nu så

Nu ska vi se om det går att blogga via en app. Som ni kanske märkt så är det super länge sedan jag gjorde ett inlägg, det beror på att våran dator sa upp sig, sen strular Telia och internet modemet. Så jag fick en iPhone av ett par vänner och nu leker jag teknisk och laddar ner appar hit och dit för att kunna fortsätta min virtuella bana.


RSS 2.0